Over Kapsalon FleurIn 2001 heeft Kapsalon Fleur op Panneroodstraat 330 te Zaandam haar deuren geopend. Met trots en vooral veel plezier fleuren we onze klanten sinds de opening op.

Heeft u niet veel tijd en wilt u er toch goed en verzorgd uitzien, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven een snelle en goede behandeling met goede service en hoge kwaliteit.

Het deskundige team van Kapsalon Fleur beheerst de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren en is altijd op de hoogte van aankomende trends.

Bij Kapsalon Fleur kijken we eerst welke stijl het beste bij u en uw haar past, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven. Met een goede coupe die bij u past en makkelijk in model te brengen is, ziet u er elke dag goed uit, en voelt u ook goed! 

begin

Het Team

Fleur

Ik ben Fleur, de eigenaresse van kapsalon Fleur. 

Al 21 jaar mag ik mijzelf een allround kapster noemen in de breedste zin van het woord. Ik heb namelijk in verschillende salons gewerkt en daar specialistische ervaring opgedaan, vooral heb ik geleerd om te gaan met alle verschillende gereedschappen, producten en technieken die gepaard gaan met de verscheidene haarsoorten.

In december 2001 heb ik mijn salon geopend in de hoop een bijdrage te leveren aan een betere vermenging van haarsoorten in het kappersvak. Het is nodig dat men in het kappersvak meegroeit met de multiculturele samenleving. Al vanaf 2001 is deze formule een succes en hebben wij tot op heden al een brede klantenkring opgebouwd. Samen met Kadir heten wij u welkom in onze trendy salon.

 

Kadir

Ik ben Kadir, hairstylist bij kapsalon "Fleur". Al vanaf 2008 werk ik bij Fleur. 

Eerst als stageleerling en nu als volleerd kapper. Ik ben gespecialiseerd in Europees haar. Maar omdat wij een allround haartype salon zijn, help ik mijn collega met het verzorgen en behandelen van andere soorten haar. De diversiteit vind ik juist zo leuk. Het allerleukste van het kappersvak vind ik het omgaan met mensen. Gezellige gesprekken en daarbij de klant met een mooi kapsel de deur uit laten gaan. 

Graag wil ik nog even zeggen dat alle kinderen bij mij welkom zijn. Ik kan erg goed omgaan met kinderen en kan ze ook erg goed knippen. Vooral kinderen die wat banger zijn om naar de kapper te gaan vinden het bij mij prettig omdat ik rustig ben. Dus alle kinderen van zaandam en omstreken.

 

Zonder afspraak kunt u ten alle tijden bij ons terecht om uw haar te laten stylen. De koffie staat klaar voor u!